Därför är det viktigt för mig att kunna vara en närvarande sådan så länge det är möjligt. Det är bland annat därför jag väljer att arbeta från eget kontor och att styra över mina egna arbetstider.

Många företagare väljer att arbeta ideellt för en god sak eller en viktig organisation och det tycker jag är fantastiskt! Men jag som ensamstående mamma och entreprenör väljer istället att investera den tiden i mitt barn. Skapa framtidens funktionella samhällsmedborgare är ju inte så dumt det heller!

När min son är i skolan passar jag på att jobba några timmar. När han kommer hem är det vår tid och då är det middag, sällskapsspel och läxor som gäller. Vi hinner förmodligen till och med att tjafsa över något oväsentligt innan det är dags för kvällsmat, tandborstning och nattning. När han sover har jag antingen lite tid över för mig själv eller ännu en stund för jobb. Ibland båda delarna. Jag älskar det upplägget! Jag får det bästa av två världar och kompromissar bara med det jag själv väljer.

Jag är alltid 100% närvarande i det jag gör. När jag jobbar så gör jag det fullt ut och när jag är mamma så delar jag inte uppmärksamheten med något.

Att anlita någon som mig, som jobbar för sig själv och måste prestera för att det ska gå runt, är både strategiskt smart och ekonomiskt fördelaktigt.

Vill du veta hur jag kan hjälpa just ditt företag?

Tveka då inte – hör av dig redan idag.

Jag är inte bara digital kreatör – jag är mamma också!
Märkt på:                        

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.