När jag redan som tolvåring fick mitt första jobb som skribent förstod jag att min relation till det skrivna ordet skulle bli livslång. Den har tagit mig från traditionell tidningsmedia, via bloggar och sociala medier till att landa i ett privilegium där jag nu får arbeta med det skrivna ordet på flera olika sätt parallellt.

Det var när jag i tjugoårsåldern bodde i Barcelona som jag för första gången kom i kontakt med marknadsföring online. Jag fick jobb på en mäklarfirma som European Marketing Assistant och lärde mig att bygga upp en närvaro på nätet och konvertera den till sälj på ett då helt nytänkande sätt. Därefter har jag arbetat med marknadsföring i sociala medier och närvaro online både direkt och indirekt under många år.

När jag efter Barcelona kom hem med nya erfarenheter, både kulturellt och professionellt, startade jag mitt första företag. Det var en rolig och lärorik resa som slutade i en rejäl lärdom om hur det kan gå när det inte går bra, men det var också starten på min relation till e-handel. Lyckligtvis fanns det mer att lära och det var på Glamma, hela sex år senare, som jag skulle förstå hur det fungerade när det sköttes på rätt sätt.

När jag under 2011 var gravid med min son hade jag ett stort behov av att dela med mig av allt jag gick igenom och gjorde det genom att mammablogga på dåvarande Mama. När sajten gick igenom en stor omorganisation och det inte längre kändes motiverande att stanna kvar på den portalen beslöt jag mig för att bygga upp en egen – och det var så webb och wordpress kom in i mitt liv.

Min styrka ligger i min bredd, men också i de misstag jag gjort på vägen och rest mig ifrån.

Jag har lärt mig att göra om, göra rätt och att fortsätta lära och nu vill jag dela med mig av den kunskapen till andra.

Vill ni anlita mig inom webb, sociala medier eller e-handel?

Kontakta mig direkt så ska jag berätta hur jag kan hjälpa just ert företag!