Det är lätt att åsidosätta de sociala kanalerna under sommaren och tänka att det ändå är så lugnt då att det inte spelar någon roll om även de tar semester. Det är dessvärre helt fel tänk.

När semestern är över vill ni att kunderna står och väntar och att jobben ligger på hög. Ni vill ha att göra, inte vänta in jobb. Om ni låtit era sociala medier jobba även under semestern är chansen större att det scenariot blir verklighet.

En inaktiv kanal är en kanal som inte existerar. Det är hårt, men sant. Att bygga upp den på nytt igen efter varje ledighet är inte bara ineffektivt, det blir också dyrt i längden.

Det finns flera sätt att täcka upp för sommaren, ett av dem är förstås att jobba med dem som ni gör under resten av året. Ett annat är att planera och producera material i förväg, så att det finns att tillgå när solen skiner och stranden lockar mer än skrivbordet.

Har ni inte redan tagit höjd för att era sociala medier ska få jobba hårt även när grillen går varm, så är det hög tid att lyssna nu!

Jag erbjuder er färdiga semester-paket där jag sköter, uppdaterar och producerar för era sociala medier till ett fast pris. Välj mellan small, medium och large det paket som passar ert företag bäst:

Small – 4500 kronor ex moms / 4 veckor: två uppdateringar i veckan, för vilka jag ansvarar för såväl produktion som planering och publicering.

Medium – 7000 kronor ex moms / 4 veckor: fem uppdateringar i veckan, varav tre unika och två delningar. Jag planerar, producerar och publicerar!

Large – 13500 kronor ex moms / 4 veckor: tio uppdateringar i veckan, varav sju unika och tre delningar. Jag planerar, producerar och publicerar!

Som uppdatering räknas content/inlägg på blogg eller sociala kanaler. Det kan vara skrivet material för blogg och Linkedin eller text + bild för instragram och Facebook. Delning innebär att man delar ett redan publicerat inlägg i en ny kanal.

Vad händer med era sociala medier när ni tar semester?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.